Victorian Interior Redesign in Telegraph Hill, San Francisco

This is a second home for an out-of-state couple. Their distance from San Francisco meant that clear and constant communication would be vital to success.

Their goal was a relaxing, delightful home where they could host their out-of-town guests a few times a year.

Starting with a few purchases the clients had made since acquiring the home, Torbit Studio sourced local craftsmen to create a few custom furniture pieces, which were then combined with retail furnishings.

The project schedule limited the time we had for sourcing, so many of the pieces came from local vendors. Since the conclusion of this project, the clients have returned to Torbit Studio for additional design services.

“Torbit Studio has managed to create a wonderful continuity throughout the spaces. “